Elérhetőség:

Élelmezésvezető: Mezei Tünde
Telefon: + 06-26--787-148; + 36 70/342-2010
E-mail: leanyfalu.konyha@gmail.com

 

Étkezési térítési díjak:

óvodai egész napos étkezés 451,-Ft + ÁFA 

 

iskolai (alsós) étkezés díjai

tízórai: 109,-Ft + ÁFA

ebéd: 296,-Ft + ÁFA

uzsonna: 111,-Ft + ÁFA

 

iskolai (felsős) étkezés díjai

tízórai: 113,-Ft + ÁFA

ebéd: 324,-Ft + ÁFA

uzsonna: 117,-Ft + ÁFA

 

Tudnivalók:

 

Az ebédbefizetéshez elkészült díjbekérők a Magyar Közigazgatásfejlesztési Zrt. által bevezetett Polisz Közétkeztetési Rendszeren keresztül készülnek. A számlák a https://leanyfalu.ecity.hu/ weboldalon keresztül a Szülői Modulon belül találhatóak, mely belépéshez kötött.  A díjbekérőn megjelent határidőig a szülő/gondviselő köteles az összeget befizetni, átutalással vagy Simplepay szolgáltatáson keresztül. Egyedi átutalás esetén az átutalás közlemény rovatában a beazonosítás érdekében a számla alján lévő befizető azonosító (pl: befm12345678911ke) beírása szükséges.

Az ebédlemondás rendje:

  • Ebédet lemondani, a Szülői Modulba bejelentkezve az Étkezések menüpontban lehetséges. 

  • A következő napi étkezés, előző nap 13 óráig mondható le.

  • A gyermek hiányzása esetén, az ingyenes étkeztetésben részesülőknek is kötelességük lemondani az étkezést.

  • Fizetési elmaradás esetén fizetési felszólítást küldünk.

  •  A felszólítás ellenére a kötelezett nem teljesíti a fizetési kötelezettségét, akkor az intézmény intézkedik a tartozás, adók módjára történő végrehajtásáról.

  • A betegség első napján le nem mondott ebéd elvihető a konyháról, melyet legkésőbb 9 óráig e-mailben (leanyfalu.konyha@gmail.com) jelezzenek. Az ebéd 11-1130 között vihető el a konyháról. A le nem mondott ebéd hazavitelére más esetben – a Járási Népegészségügyi Intézet alapján- nincs mód. 

 

Leányfalu Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének Leányfalu Nagyközség Önkormányzatának tulajdonában lévő saját konyhán biztosított élelmezés nyersanyag normájának és térítési díjának megállapításáról szóló 6/2014. (III.5.) számú önkormányzati rendelete 3. § (7) bekezdése b) pontja alapján meg kell szüntetni az étkezést, ha az igénybe vevőnek 60 napon túli fizetési kötelezettsége keletkezett.  Az étkezés le nem mondása esetén az ingyenesen vagy kedvezményesen étkező gyermeknek is a teljes térítési díj számlázásra kerül a fent hivatkozott rendelet 2.§ (8) bekezdése alapján.